despre noi

Bun venit!

Sunt Alexandra Rojco și te invit în studioul meu de design interior!

Am luat pasiunea pentru design interior și am transformat-o în activitatea mea principală în 2020, absolvind cursurile de Design interior în cadrul organizației Atelierele ILBAH, unde m-am specializat și în proiectare 2D și 3D.

Întâlnirea mea cu amenajările interioare a avut loc devreme, odată cu primul loc în care m-am mutat. Ne-am tot întâlnit apoi, din loc în loc, de fiecare dată când căutam o garsonieră sau un apartament în care să locuiesc, apoi când cei dragi au început să-mi ceară sfaturi pentru proiectele lor de redecorare. 

Astăzi vreau să dau mai departe ce am învățat în experiența mea de zeci de ani lucrând atât ca designer de interior pentru mine însămi, din pasiune, dar mai ales ca designer profesionist.

Valori

Frumusețe

Frumusețea ne dă o stare de bine și vine, în primul rând, din interior. Locuințele, la fel ca oamenii, sunt frumoase în milioane de feluri, chiar dacă standardele după care le evaluăm sunt de multe ori subiective, personale. Împreună putem construi și amenaja locuințe care să își păstreze harmonia în timp, căutăm soluții de design care să reziste schimbărilor de trenduri și care să-ți dea aceeași stare de bine și după câțiva ani.

Familie

Familia este fundația pe care ne construim viețile personale, cariera, casele și viitorul. Vine la pachet cu iubire, respect, cu responsabilități și cu sentimentul de siguranță. Mă bucur să pot bate la ușa familiilor care-mi încredințează casele lor și care mă invită în viața lor. Caut să las fiecare loc aranjat și echipat pentru cele mai complete și complexe experiențe, fie că e vorba de camere în care familia își petrece timpul împreună, fie că e vorba de camere de copii sau spații funcționale.

Originalitate

Originalitatea este felul nostru de a îmbogăți lumea în care trăim, făcând-o mai frumoasă, oferindu-i ce avem mai bun și unic în noi. Atunci când învățăm de la cei din jurul nostru și nu doar le reproducem ideile, avem șansa de a ne descoperi propriul stil. Menirea mea este de a ghida oamenii în a-și găsi propriul stil pentru a obține cele mai originale răspunsuri pentru casele lor. Pentru că fiecare dintre noi e unic, conceptul de design și soluțiile alese sunt și ele unice.

Profesionalism

Fără talent poți face lucruri corecte, dar nu frumoase, armonioase. Însă doar talentul nu te face un designer valoros. El dă sens muncii tale, dar nu o poate înlocui. Profesionalismul înseamnă să acumulezi experiență, să știi când să asculți, să ai răbdare să înveți și să fii mereu atent la detalii. Consultanța personalizată pe care doar un profesionist ți-o poate oferi înseamnă că vei avea parte de o lucrare de calitate, de materiale, texturi și culori inteligent alese. De asemenea, profesionalismul îți garantează amenajarea unui living, a unui dormitor sau amenajarea unei bucătării care să exploateze la maximum spațiul pus la dispoziție, într-un mod util și plăcut.

Misiune

Personajul principal în orice lucrare de design interior este cel care va trăi în spațiul pe care îl amenajăm. Designerul își folosește cunoștințele pentru a obține echilibrul dintre estetic și funcțional, fără a sacrifica nici unul în favoarea celuilalt. E preferabil ca o lucrare de design să fie mai degrabă frumoasă sau funcțională? Misiunea noastră este aceea de a ne asigura ca orice spațiu, fie că e dedicat locuirii, lucrului sau recreerii, să fie adecvat scopului său. Orice lucrare reușită este îmbinarea celor două, pentru a transforma, discret sau – după caz – radical un spațiu după gustul și sufletul celor care îl vor ocupa.

Interior design of living room

sau începe acum proiectul tău!